UUTISEN LISÄÄMINEN

1. Napsauta vasemmassa sivuvalikossa olevaa "Uusi uutinen"-linkkiä.

2. Anna uutiselle perustiedot

OTSIKKO
Anna uutiselle otsikko.

OSOITE
Klikkaa kenttää, niin hallinta muodostaa uutisen otsikon automaattisesti. Automaattisesti muodostuvan osoitteen nimi on aina sama kuin ko. uutisen otsikko. Halutessasi voit myös antaa oman osoitteen uutiselle.

LIITÄ UUTINEN RYHMÄÄN
Jos sivustolla on useampia eri uutisryhmiä, valitse pudostuvalikosta se, johon haluat liittää uutisen. Voit liittää saman uutisen myös useampaan eri uutisryhmään, mutta jokaiseen uutisryhmään liittäminen on tehtävä erikseen, tallentamisen kautta. Huomaa, että jos poistat uutisen sen alkuperäisestä uutisryhmästä, (ryhmästä, johon sen ensimmäiseksi liitit), poistuu se myös niistä uutisryhmistä, joihin liitit sen myöhemmin.

AJANKOHTA
Määritä uutiselle julkaisuajankohta ja -kellonaika. Halutessasi voit myös määrittää uutiselle päättymisajankohdan ja -kellonajan, jotka pääset antamaan sen jälkeen, kun olet klikannut pientä valintaruutua päättymisaika-otsikon edessä. Lisätietoja ajankohdan määrittämisestä saat kohdasta Uutisen ajastaminen.

NÄKYVYYS
Valitse pudotusvalikosta "näkyvissä"-valinta, niin uutinen näkyy kaikissa uutisryhmissä, joihin se on liitetty. Voit myös piilottaa uutisen. Piilotettu uutinen luodaan silloin, kun uutista ei haluta näyttää navigointivalikossa.

LÄHDE/KIRJOITTAJA
Kirjoita uutiselle lähde tai kirjoittaja. Huomaa, että lähteen/kirjoittajan merkitseminen on sivustokohtainen ominaisuus. Jos sivustosi ulkoasuun ei siis ole piirretty tätä ominaisuutta, kentän täyttäminen on tarpeetonta.

KUVA
Kuvan liittäminen on lähteen/kirjoittajan merkitsemisen tavoin sivustokohtainen ominaisuus. Jos sivustollesi on piirretty tämä ominaisuus, voit liittää kuvan tämän toiminnon avulla uutisnoston yhteyteen.

Valitse kuva tiedostonhallinnasta tai tuo palvelimelle uusi kuva koneeltasi napsauttamalla "Selaa" ja hae kuva omista tiedostoistasi. Voit ryhmitellä kuvia luomalla uusia kansioita. Kun lisäät kuvan kansioon, napsauta kansio ensin auki. Kun kuva on kansiossa, valitse kuva kaksoisklikkaamalla kuvan nimeä. Lisätietoja kuvan liittämisestä saat osiosta Kuvan lisääminen.

TEKSTI
Kirjoita varsinainen uutisteksti tai kopioi ja liitä se kenttään näppäinkomennolla Ctrl+C (kopioi) ja Ctrl+V (liitä). Voit myös liittää uutistekstin yhteyteen kuvan. Katso lisätietoja kohdasta Kuvan lisääminen.

3. Tallenna

Huom!

Lihavoitujen kenttien täytyy olla täytettynä, jotta voit tallentaa muutokset.