Kansiokuvake KUVAT JA DOKUMENTIT

Näet kaikki palvelimella olevat tiedostot (kuvat ja dokumentit) "Tiedostojen hallinnassa". Kaikki sivustolla olevat tiedostot viedään ensin palvelimelle ja lisätään sitten vasta sivulle.

Tiedostojenhallinta

TIEDOSTOJEN VIEMINEN PALVELIMELLE

Napsauta tiedostojen hallinassa auki se kansio, johon haluat kuvan viedä. Napsauta sitten "Lähetä tiedostoja" -painiketta, jolloin voit selata ja hakea kuvan omalta koneeltasi. Kun kuva on valittu, tiedosto latautuu automaattisesti palvelimelle.

KANSIOT

Jos viet palvelimelle paljon kuvia, ne kannattaa jaotella omiin kansioihinsa. Voit itse luoda uusia kansiota ja alakansioita, mikä helpottaa jatkossa tiedostojen löytämistä.

KUVIEN ESIKATSELU

Voit esikatsella kansioissa olevia kuvia kun napsautat kuvaa kerran. Esikatselukuva näkyy oikealla. Dokumentteja ei voi esikatsella.

UUDEN HAKEMISTON LUOMINEN

Luot uuden kansion napsauttamalla "Luo kansio" -painiketta ja kirjoittamalla uuden hakemiston nimen. Älä käytä hakemistojen nimissä ääkkösiä, välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Voi erottaa sanat vaikka viivalla ( - ).

TIEDOSTON POISTAMINEN

Poista dokumentti valitsemalla tiedoston edessä oleva valintaruutu ja napsauttamalla "Poista valitut" -painiketta. Useampien tiedostojen poistaminen samanaikaisesti on helppoa ruksaamalla ensin kaikki poistettavat tiedostot.

TIEDOSTOJEN JÄRJESTÄMINEN

Voit järjestää kansioissa olevia tiedostoja nimen, koon, luomispäivämäärän tai muokkauspäivämäärän mukaan napsauttamalla järjestämisperusteeksi haluttua kenttää tiedostojen yläpuolella.

Huom pallo HUOM!

Jos poistat kuvan tai dokumentin hakemistosta, poistuu tämä kuva tai dokumentti myös sivustolta koska "linkkipolkua" ei ole enää olemassa.