TEKSTIN LISÄÄMINEN

Valitse sivulistasta sivu, jolle haluat kirjoittaa tekstiä. Sivu avautuu muokkaustilaan, jossa voit muokata sivun pääaluetta tai lisäalueita.

KIRJOITA TEKSTIÄ

Kirjoita sivulle tekstiä kuten kirjoittaisit tekstinkäsittelyohjelmaan (esim. Word). Jos sivullasi on jo oletustekstit, maalaa tekstit hiirellä ja kirjoita oma tekstisi päälle.

KOPIOI VALMIS TEKSTI

Jos sinulla on valmis teksti kirjoitettuna esim. Wordissä, toimi näin:

1. Kopioi valmis teksti maalaamalla se hiirellä ja käyttämällä näppäinyhdistelmää Ctrl + C.
  2. Liitä kopioitu teksti käyttämällä "Liitä tekstinä" -kuvaketta ja liittämällä teksti näppäinyhdistelmällä Ctrl + V.
  3. Muotoile teksti käyttämällä "Muotoilu"-pudotusvalikon tekstityylejä. Voit määrittää otsikot ja normaalin tekstin.

KAPPALE- JA RIVINVAIHTO

Ohjelma rivittää tekstin automaattisesti, ja Enter-painiketta käytetään vain silloin, kun halutaan tehdä uusi kappale. Pakotettu rivinvaihto tapahtuu Vaihto (Shift) + Enter -näppäinyhdistelmällä.