SIVUN NIMEN VAIHTAMINEN

1. Valitse napsauttamalla sivuvalikosta sivu, jonka nimeä haluat vaihtaa. Avaa kohta "Sivun asetukset".

Sivun asetukset

1. Maalaa hiirellä vanha sivun nimi ja kirjoita uusi nimi tilalle. Julkaise tehty muutos. Muokkaa myös sivun osoite, avaa kohta "Sivun osoitteen ja sijainnin vaihto". Kirjoita sivun osoite - järjestelmä tarkistaa samalla osoitteen oikeellisuuden.

Vanhan osoitteen automaattinen ohjaus -valinnalla määrität vanhan osoitteen ohjautumaan automaattisesti uuteen. Tämä ominaisuus on oletuksena päällä. Muutokset päivittyvät sivustolle heti kun napsautat "OK".

Sivun nimi

Huom pallo HUOM!

Jos vaihdat sivujen nimiä, näiden sivujen alasivujen osoitteet eivät ohjaudu automaattisesti uuteen osoitteeseen. Sisäiset linkit, jotka vievät alasivulle eivät enää toimi, koska niiden "linkkipolku" vaihtuu.