VALINTAKENTTÄ / PUDOTUSVALIKKO

Jos vaihtoehtoja on useita, ne on helppo järjestää valikkoon, jolloin rivit eivät vie tilaa sivustolta. Kun valikkoa napsauttaa, vaihtoehdot tulevat esille. Napsauta kohdistin punaisella ääriviivalla näkyvän lomakepohjan sisälle, sillä kaikkien lomakkeen toimintojen täytyy olla lomakepohjan sisällä! Punainen ääriviiva näkyy vain ylläpidossa, ei sivustolla. Napsauta työkalurivin "Valintakenttä" -kuvaketta .

Valintakentän ominaisuudet

NIMI

Nimi on valintojen aihe, joka näkyy sähköpostiisi tulevassa lomakkeessa.

ARVO

Arvo on lomakkeen oletusarvo, jos se on määritetty. Voit määritellä oletusarvon asettamalla valituksi jonkun alla olevan yhteydenottotavan. Arvoa ei ole pakko määritellä.

KOKO

Voit määrittää, kuinka monta riviä valikossa näytetään kerralla. Voit jättää kentän myös tyhjäksi. Jos "Salli usea valinta" on valittu, kävijä voi valita usean kohdan pitämällä Ctrl-näppäintä pohjassa.

TEKSTI

Teksti näkyy pudotusvalikossa käyttäjille. Saman rivin "Arvo" ilmaisee kävijän tekemän valinnan, arvo näkyy sähköpostiisi tulevassa lomakkeessa. "Arvo"-kohdassa ei kannata käyttää ääkkösiä. Täytä molemmat kentät ja napsauta "Lisää", jolloin valintavaihtoehto ilmestyy alapuolella olevaan laatikkoon. Lisää kaikki haluamasi vaihtoehdot. Voit järjestää vaihtoehtoja "Ylös" ja "Alas" -painikkeilla.

ASETA VALITUKSI

Voit asettaa jonkun vaihtoehdoista valmiiksi valituksi. Mitään ei ole pakko määrittää valituksi, jolloin listan ensimmäinen vaihtoehto on oletuksena.

 

ESIMERKKI PUDOTUSVALIKOSTA:

Yhteydenotto: