LINKIN LISÄÄMINEN

1. Valitse ensin teksti tai napsauta aktiiviseksi kuva, jonka haluat linkittää. Napsauta työkalupalkin "Lisää linkki/muokkaa linkkiä" -kuvaketta , jolloin Linkki-ikkuna avautuu.
  2. Valitse pudotusvalikosta linkin tyyppi. Ikkuna muuttuu sen mukaan, minkä linkkityypin valitset. Tiedostolinkki luodaan osoitelinkkinä hakemalla tiedosto palvelimelta "Selaa palvelinta" -painikkeesta.

Linkki

LINKKITYYPIT

URL

Linkitä jollekin www-sivulle kirjoittamalla sivuston osoite kenttään. Kohde on hyvä määrittää avautumaan uuteen ikkunaan, joka on oletuksena. Voit määrittää jonkin kuvan tai dokumentin avautumaan linkistä selaamalla palvelinta ja valitsemalla tiedoston hakemistosta.

TIEDOSTOLINKKI

Tiedostolinkki luodaan osoitelinkkinä hakemalla tiedosto palvelimelta "Selaa palvelinta" -painikkeesta.

SISÄINEN LINKKI

Sisäisestä linkistä voit linkittää jollekin oman sivustosi sivulle. Valitse avautuvasta sivurakenteesta sivu, jolle linkistä siirrytään. Listauksessa näkyvät kaikki sivuston sivut, myös piilotetut. Sisäinen linkki avautuu oletuksena samaan ikkunaan.

ANKKURI TÄSSÄ SIVUSSA

Tekee linkin sivulle tehtyyn ankkuriin. Ankkuri täytyy tehdä sivulle ensin, ennen kuin sen voi valita tässä. Kun olet määritellyt ankkurin, valitse alasvetovalikosta oikea ankkuri.

SÄHKÖPOSTI

Tekee sähköpostilinkin. Määritä vastaanottajan osoite siihen varattuun kenttään. Voit kirjoittaa valmiiksi myös aiheen ja viestin alun. Käyttäjä voi muuttaa näitä tietoja itse.