USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ  

 


MITEN VAIHDAN SALASANAN?

Päävalikon yläpuolella on kohta "Omat tiedot".
Voit vaihtaa myös käyttäjätunnuksesi. Tunnuksen tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite.


MIKSI KUVAN OMINAISUUDET / LISÄÄ LINKKI - IKKUNA EI AVAUDU?

Kyse saattaa olla popup-ikkunoiden estosta. Eston voit ottaa kokonaan pois päältä tai sallia ne vain tietystä osoitteesta. Alla on ohjeet miten otat eston pois päältä, jos käytät selaimena Internet Exploreria tai Mozilla Firefoxia.

Internet Explorer
Valitse selaimen yläpalkista: Työkalut; Ponnahdusikkunoiden esto; Ponnahdusikkunoiden eston asetukset. Kirjoita "Sallittavan Web-sivuston osoite: "-kenttään tämän kotisivuhallinnan osoite ja napsauta "Lisää".

Mozilla Firefox
Valitse selaimen yläpalkista: Työkalut; Asetukset. Jos kohta "Estä ponnahdusikkunat" on ruksattu, napsauta "Poikkeukset" -painiketta. Kirjoita "Sivuston osoite" -kenttään tämän kotisivuhallinnan osoite ja napsauta "Salli".


MIKSI KUVA EI NÄY SIVUSTOLLA?

Jos olet vienyt kuvan palvelimelle ja tuonut sen sivulle, mutta kuva ei näy tai kuvan tilalla näkyy punainen rasti, tarkista oletko käyttänyt kuvan nimessä ääkkösiä tai välilyöntejä. Nimeä kuva tai tiedosto uudelleen ilman ääkkösiä ja välilyöntejä ja tuo kuva uudelleen. Katso ohjeet kuvan lisäämisestä.


MITEN PIILOTAN SIVUN?

Siirry osioon "Sivujen päivitys". Valitse napsauttamalla sivuvalikosta sivu, jonka haluat piilottaa. Valitse pudotusvalikosta näkyvyydeksi "Piilotettu". Katso ohjeet sivun piilottamisesta.

 

MITEN PÄIVITÄN UUTISIA?

Siirry osioon "Sivujen päivitys". Valitse napsauttamalla sivuvalikosta sivu, johon haluat lisätä uutisia tai haluat muokata jo olemassa olevia uutisia. Kun sivu on valittu, siirry välilehdelle "Uutiset" ja napsauta Uusi uutinen -kuvaketta. Katso ohjeet uutisista. Huom! Jotta voit lisätä ja muokata uutisia, sinulla tulee olla käytössäsi erillinen uutismoduuli.


MIKSI KIRJOITTAMANI TEKSTI EI NÄY SIVULLA?

Muistitko julkaista muutokset? "Tallenna" -toiminto tallentaa muutokset, mutta ei vielä julkaise sivua. Muut eivät näe vain tallennettua tietoa ennen kuin julkaiset sivun. "Julkaise" -toiminto sekä tallentaa että julkaisee samalla. Katso ohjeet sivun tallentamisesta, esikatselusta ja julkaisusta.