Julkaisujärjestelmän lisäominaisuudet

  Tuoteluettelo alk. 29€/kk

Tuoteluettelon avulla hallinnoit helposti tuotteitasi sekä nostat ne näkyviin verkkosivustollesi. Tuoteluettelo voidaan räätälöidä vastamaan laajempiakin tarpeita sekä muuttaa tarvittaessa verkkokaupaksi.
 


 Blogi

alk. 29€/kk

Kotisivuapulainen sisältää Wordpress-integraation, joten voit helposti ylläpitää blogia maailman suosituimman blogialustan avulla. Kun blogi on kotisivujesi sisällä, saat täyden hyödyn blogiin tulevista linkeistä.


FAQ

 alk. 29€/kk

FAQ-kyselymoduulilla kävijät voivat jättää kysymyksiä kysymystietokantaan. Voit muokata alkuperäisiä kysymyksiä ja vastata sekä sähköpostilla että julkaisemalla vastauksen kotisivuillasi.


 Kiinteistönvälitysjärjestelmä

 alk. 99€/kk

Toimitila- ja asuntovälitykseen löytyy monipuolinen kiinteistönvälitysjärjestelmä, jolla julkaiset myös Kauppalehdessä, Toimitilat.fi sekä Oikotie.fi -palveluissa. Kohteet voi lisäksi esittää Google Maps -kartalla.


Matkatoimiston matkahaku

alk. 99€/kk

Matkatoimistoille tarkoitettu matkahaun avulla saat matkat näyttävästi ja monipuolisesti esille. Matkat voi esittää myös Google Maps -kartalla.


   Extranet  alk. 49€/kk

Extranet antaa mahdollisuuden jakaa erityistietoa sidosryhmille. Hallitset käyttäjiä ja ryhmiä asiakasrekisterin avulla ja voit valita mitä tietoja millekin ryhmälle näytetään.


Toimipistehaku alk. 29€/kk

Mikäli sivuston tavoite on ohjata asiakas liikkeeseen tai auttaa jälleenmyyjän paikallistamisessa, toimipistehaku Google Maps  -kartalla on oikea ratkaisu.


Henkilötietokanta alk. 29€/kk

Jos yritykselläsi on paljon esiteltävää henkilökuntaa, voit hallita henkilökortteja esimerkiksi osastoittain helposti henkilötietokannan avulla.


  Kalenteri  alk. 29€/kk

Kalenterin avulla tuot tapahtumat selkeästi esille sivustollasi. Kalenteri-lisäominaisuudella hallinnoit tarvittaessa useita kalentereita.


  MyCashFlow -verkkokauppa  alk. 59€/k

MyCashFlow-verkkokauppa integroituu saumattomasti kotisivuillesi. Näin saat parhaat mahdolliset kotisivut ja parhaan mahdollisen verkkokaupan, etkä joudu tinkimään mistään ominaisuuksista.